Деловен простор

476 m²

Комбиниран


Ев. број: 35239
Огласот е прегледан 1764 пати

се продава дел од објект во центар на Делчево, подрум 130 м2, приз. 155 м2 и кат 191 м2, заеднички влез, ходници и сакли со друг сопственик 73 м2, и сопственост на замјиште по 1/2 вкупно 574 м2

ПРЕГЛЕД
Цена
120000 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
/
Собност/опис
Комбиниран
Опременост
/
Површина
476 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
1
Градба
1965 год.
Реновиран
1965 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 120 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2022     Web Design by BNS