Стан

57 m²

2-собен


Ев. број: 35218
Огласот е прегледан 930 пати

Луксузно наместен стан во Центар во близина на АМСМ и Бугарска амбасада.

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
57 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
10
Градба
2017 год.
Реновиран
2017 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2022     Web Design by BNS