Викендица

34 m²

1-собна


Ев. број: 35206
Огласот е прегледан 2671 пати

Имотот претставува еднособен апартман (бунгалов) за туристичка намена. Истиот се наоѓа во туристичката населба Асамати во непосредна близина на Преспанско езеро, поточно во комплекс од повеќе типски мали приземни објекти на ниво на терен. Секој објект се состои од 4 апартмани. Приодот до апартманот како и до повеќето објекти во комплексот е со пешачка патека.Конкретниот апартман се состои од една поголема просторија, издвоена кујна, како посебна просторија, бања и балкон со релативно голема површина. Градбата на објектот е ралативно постара и е потребно реновирање. Надворешната столарија е дрвена од постар тип, подната облога е со ПВЦ облога и теписон. Керамиката и елементите во бањата како и керамиката во кујната се од стар тип.

ПРЕГЛЕД
Цена
1 €
Тип на недвижност
Викендица
Тип на објект
/
Собност/опис
1-собна
Опременост
Празна
Површина
34 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2022     Web Design by BNS