Викендица

30 m²

1-собна


Ев. број: 35205
Огласот е прегледан 2231 пати

Имотот претсавува мал деловен објект, се наоѓа во туристичка-викенд населба Суви Лаки во околината на Берово. Имотот има пристап директно од патот кој поминува низ населбата, а кој е всушнот локален пат во правец Струмица - Берово. Објектот има влезен ходник, еден санитарен чвор, една поголема просторија и една мала помошна просторија. Од надвор објектот има фасада со фасадна тула и покривна конструкција од карамиди. Прозорите се алуминиумски, а влезната врата е дрвена. Внатре просториите и ходникот имат ПВЦ индустриски под, а тоалетот е со керамички плочки. Ѕидовите се глетовани и бело обоени. Обејктот е ограден со метална ограда

ПРЕГЛЕД
Цена
1 €
Тип на недвижност
Викендица
Тип на објект
/
Собност/опис
1-собна
Опременост
Празна
Површина
30 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2022     Web Design by BNS