Стан

34 m²

Гарсоњера


Ев. број: 35811
Огласот е прегледан 270 пати

Веднаш вселив празен еднособен стан во Хром. На 4 кат од 4 ката. Плафонот на станот не е последен, има кос кров на зградата, има таван со изолација. Поглед кон Скопска Црна Гора и кон Шар Планина. Пред балконот нема да се градат други згради, погледот останува. Клима инвертер . Има лифт. Влезна врата со домофон.

ПРЕГЛЕД
Цена
38000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Гарсоњера
Опременост
Празен
Површина
34 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Север
Паркинг
Нема податок

€ 38 000


Контактирајте нè за повеќе информации: